keskiviikko 20. elokuuta 2014

Prologi

Arvon lukija.

Körröttelin tänään autolla kaupungilta kotiinpäin ja voi pojat, vauhtia ainakaan ei tarvinnut kauhistella. Edessäni nimittäen seilasi valtamerilaivan lailla suuri paikallisliikenteen bussi joka peitti lähes koko muun näkyvyyden ja luonnollisesti määräsi koko autoletkan nopeuden. No eipä sillä, ei minulla kiire ollut ja oma autonikin hieman pienempää paattia mielestäni usein muistuttaa, joten otin lunkisti ja totesin itsekseni että seilataan vaan vanavedessä, kyllä tästä himaan päästään. Nähtäväksi jää, kuinka suureksi virheeksi tuo osoittautuu, nimittäen sen seurauksena näiden mietteiden ylöskirjaaminen sai alkunsa.

Minulla on tapana pitää aivon kiireisinä, vaikka sitten jonninjoutavilla asioilla jos ei hyviä pähkinöitä ole ratkottavaksi. Enkä siis tarkoita ristikkolehtiä sun muita aivopähkinöitä vaan tuo voi olla melkein mitä vain: saatan tutkiskella ratkaisuja mielestäni ongelmallisiin poliittisiin aiheisiin, laskea montako laudanpätkää tarvitsen terassin lattian laudoittamiseen, miten toteuttaa jotakin ohjelmointikoodissa tai mietiskellä vaikka ihan vain, että miksi muka sukupuolen korjauksia ja sukupuolen vaihdoksia ei voisi olla molempia ja on korrektia on puhua vain korjauksesta, unohtaen kokonaan jonkun vanhan läskin ukon joka ei suinkaan koe itseään naiseksi, mutta vaihtaa sukupuolensa koska haluaa edes välillä päästä alle kahden metrin päähän pesästä.

No olí miten oli ja teki se karvainen läski ukko mitä ikinä tekikin, niin ongelma kuitenkin on se, että jos minulla ei ole aivoissa pyörimässä mitään pähkinänsärkijää, alkavat aivot harhailla aiheesta toiseen ja etsiä itse itselleen tekemistä. Ja koska tuota tapahtuu kohtalaisen usein, oli noiden ylisuurten saksanpähkinöiden ratkaisu tällä kertaa yllättävä ja pitempikantoinen. Aletaan pitää kirjaa asioista jotka ahdistavat, asioista joilla maailmasta voisi tehdä paremman (.. not!) paikan ja millaisia mahdollisuuksia ollaankaan haaskattu.

Voi aivan hyvin olla, että sisältöä tulee olemaan paljon laveammalla skaalalla, mutta sitähän ei vielä voi tietää. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi kuitenkin mukava edes tietää paljonko tuolla hetkellä todella ikävästi vaivannut selkäsärky ja sen aiheuttama valtaisa ärtymys vaikutti saksanpähkinöiden aihevalintaan, epäilen että ainakin vaikutti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti